LG GSLV70MCTE Amerikaanse koelkast met Door Cooling+ | 635L inhoud | Total No Frost | Inverter Linea

€ 1.499,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Deze Amerikaanse koelkast van LG is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een koelkast met ruime opbergmogelijkheden. De totale netto inhoud van deze koelkast is namelijk maar liefst 635 liter. Je hebt alle handigheden tot je beschikking om je koelkast prettig in te richten. Hij is voorzien van een water- en ijsdispenser. Bedien de belangrijkste functies door de ThinQ™ -app op je smartphone te gebruiken en belangrijke meldingen te ontvangen.

Handig om te weten:

Houd voedsel langer vers - Deze koelkast beschikt over nog veel meer technologische snufjes, zo ook voor het langer vers houden van je boodschappen. De LG Inverter Linear compressor zorgt ervoor dat er minder temperatuurschommelingen zijn, waardoor je boodschappen het uiterlijk en de smaak langer behouden. In combinatie met de Door Cooling+™ worden de temperaturen nog beter op peil gehouden, waardoor je boodschappen ook nog eens langer vers blijven. Op de Linear Compressor zit 10 jaar onderdelengarantie.

Total No-Frost - LG’s Total-No-Frost systeem voorkomt de vorming van ijs en condensatie in het koel- en vriesgedeelte. Omdat 5mm ijsvorming al voor zo'n 30% meer energieverbruik kan zorgen, bespaart dit systeem flink op het energieverbruik. Ook hoeft deze Amerikaanse koelkast nooit meer ontdooit te worden.

Bedienen op afstand via de app - Door de ThinQ app op je smartphone, maakt LG het voor jou mogelijk om de koelkast op afstand te bedienen. Via deze technologie kun je de temperatuur van de koelkast aanpassen, als je bijvoorbeeld in de supermarkt je boodschappen aan het uitzoeken bent. Deze bediening via de app is alleen mogelijk voor smartphones met Android 4.1.2 of later en iOS 8 of latere versies.