Wasmachine lekt

Wist je dat een wasmachine kan gaan lekken als je te veel zeep gebruikt? In deze video laat onze monteur je zien wat je zelf kunt doen als je wasmachine lekt.

Zelf je wasmachine installeren

Onze monteur helpt je in deze video om je nieuwe wasmachine zelf te installeren. Als je zijn tips volgt, is dat sneller gebeurd dan je denkt.

Wasmachine pompt niet af

Blijft er water in je wastrommel staan? Dan pompt je wasmachine niet goed af. Onze monteur laat zien wat je hieraan zelf kunt doen. Bespaar tijd en energie met de Beko servicevideo’s!

Wasmachine neemt geen water op

Als je machine geen water opneemt, kan dat verschillende redenen hebben. Onze monteur laat zien wat je hieraan zelf kunt doen.

Wasmachine centrifugeert niet goed

Centrifugeert jouw wasmachine niet meer? Dit kan liggen aan de belading van de wasmachine. In het filmpje legt onze monteur uit wat je kunt doen.

Wasmachine maakt lawaai

Als je wasmachine je ’s nachts wakker houdt, is er iets mis natuurlijk. Onze monteur laat je zien hoe je het probleem kunt verhelpen.

Zelf je vrijstaande vaatwasser installeren

Om een vrijstaande vaatwasser te installeren heb je geen installateur nodig. Bekijk deze video om te zien waar je op moet letten tijdens de installatie.

Zelf je vaatwasser installeren

Je inbouw vaatwasser installeren is eenvoudiger dan je denkt. Onze monteur laat je stap voor stap zien hoe je het zelf kunt doen.

Vaatwasser neemt geen water op CODE E02

Komt er geen water meer in je vaatwasser? Dan kan hij zijn werk natuurlijk niet doen. Onze monteur helpt je om je vaatwasser weer aan de praat te krijgen.

Vaatwasser wast niet goed schoon

Wast je vaatwasser niet meer goed schoon? Dat kan een aantal oorzaken hebben. Onze monteur zet ze op een rijtje en laat zien wat je eraan kunt doen.

Onderhoud warmtepompdroger

Je warmtepomp wasdroger gaat langer mee als je hem regelmatig onderhoudt. Onze monteur laat zien hoe je dat precies doet.

Wasmachine centrifugeert niet goed

Centrifugeert jouw wasmachine niet meer? Dit kan liggen aan de belading van de wasmachine. In het filmpje legt onze monteur uit wat je kunt doen.

Zelf je wasdroger installeren

Gefeliciteerd met je nieuwe wasdroger. Onze monteur legt stap voor stap uit hoe jij deze zelf kunt installeren.

Onderhoud condensdroger

Goed onderhoud zorgt ervoor dat je condens wasdroger nog langer meegaat. Je moet o.a. regelmatig het pluizenfilter en de condensor schoonmaken. Onze monteur legt uit hoe.

Koelkast ijs- & condensvorming

Een beetje ijs of condens in je koelkast is normaal maar zoals altijd is te veel gewoon te veel. Gelukkig zijn er een aantal manieren om de condens- en ijsvorming te beperken.

Instructievideo's