Beko WTV8712BLW1 - Wasmachine 8 kg

€ 379,00

Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Beko WTV8712BLW1 wasmachine uit de Comfort line met SteamCure heeft een maximale waslading van 8 kg en draait op maximaal 1400 toeren. Beschikt over AquaWave voor een nog beter wasresultaat en heeft een BLDC motor, stil en krachtig. Verder heeft deze machine 15 verschillende programma's, waaronder: handwas, outdoor/ sports + steam, mini/mini 14', hemden + steam, hygiëne + steam met als extra optie Pet Hair removal.

Voordelen

 • SteamCure™: waardoor je wasgoed tot 58% minder gekreukt is.
 • ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor
 • StainExpert™-programma: Vlekkeloze reiniging van 24 soorten vlekken

Nadelen

 • Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen


SteamCure™

Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.


ProSmart™-invertermotor

Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

Zekerheid en garantie:
Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement.


StainExpert™-programma

Met het StainExpert™ programma haal je tot wel 24 soorten vlekken weg uit je kleding zonder voor behandeling. Geen gedoe meer met afwasmiddel of witte azijn om de vlekken uit je kleding te halen. Met dit programma haal je zelfs de meest vervelende vlekken uit je kelding of het nu koffie, ketchup, chocola, make-up of bloed is. StainExpert™ programma zorgt voor een vlekkeloze reiniging.


Programma's
Daarnaast heeft de machine 15 programma's, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.

Productkenmerken

 • Maximum waslading: 8kg
 • Centrifugesnelheid (t/m) 1400
 • Energieklasse: C
 • BLDC motor : stil en krachtig met 10 jaar garantie
 • Startuitstel 0-19 uur
 • Aanduiding resterende tijd
 • Aanduiding programmaverloop
 • Spoelstop en geen centrifuge


Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar
ENERGIELABEL
C
MODEL
WTV8712BLW1
GEWICHT
68 kg
GELUIDSNIVEAU
GELUIDSNIVEAU CENTRIFUGE 72 db
PRODUCT BREEDTE
60 cm
PRODUCT HOOGTE
84 cm
PRODUCT LENGTE
59 cm
KLEUR
Wit
LAADVERMOGEN
8 kg
TOP LOAD OF VOORLADER
Voorlader
TOERENTAL CENTRIFUGE
1400
STEENKOOL BORSTEL MOTOR
Koolborstelloze motor
AANTAL WASPROGRAMMA'S
15