AEG L6FBJEANS - ProSense - Wasmachine 8 kg

€ 599,00

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

De AEG L6FBJEANS wasmachine is geschikt voor het wassen van spijkerbroeken en heeft een toerental van 1600, waardoor was droger uit de wasmachine komt. De ProSense meet het gewicht van de was en past daar de wastijd, energie en waterverbruik op aan voor het beste resultaat, waarbij de ProTex trommel gaat efficiënt om met je wasgoed. Kies zelf je gewenste starttijd dankzij de startuitstel en heeft de wasmachine een reinigingsbeurt nodig? selecteer dan het machineClean programma.


Voordelen

  • ProSense
  • Startuitstel
  • Extra grote vulopening

Nadelen

  • Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen.


ProSense, water en energiebesparend

Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.

ProTex, beschermen van de kleding

De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

Starttijduitstel, uitstellen van het programma

Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.

Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen

Door de ÖKO inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.

Kenmerken van de AEG L6FBJEANS

  • ProSense technologie - ÖKO inverter motor - AquaStop - ProTex trommel - Startuitstel - Onbalans correctiesysteem - Sensorgeregelde waterdosering - Kinderbeveiliging - 4 verstelbare pootjes - MachineClean - Vlekken behandelen - Woolmark Blue

Programma's

  • Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wool\Silk, 20min 3Kg, Cotton 20, Jeans, Machine Clean, Centrifugeren/Pompen
  • Optie vlekken behandelen
  • Optie extra spoelen