Siemens WT45W400NL - iQ500 - Warmtepompdroger 8 kg

€ 777,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Droog met het superKort40 programma in 40 minuten je wasgoed met de Siemens WT45W400NL warmtepompdroger. De SoftDry trommel zorgt voor je kleding en een zacht en perfect resultaat. Gebruik het outdoor programma om sportkleding zacht en nauwkeurig te drogen. Deze droger geeft minder trillingen en staat stabieler dankzij de antiVibration-wand. Bedien de droger gemakkelijk door middel van het LED-display

SoftDry trommel

Met de SoftDry trommel wordt was moeiteloos door de trommel gedraaid. Door de golfvormige armen wordt de warme lucht bewogen en de was wordt voorzichtig en efficiënt verdeelt. Dit alles zorgt voor een perfect resultaat.

AutoDry

De AutoDry technologie zorgt ervoor dat wasgoed op de juiste manier wordt gedroogd. Tot maximaal 8 kg drogen van kastdroog tot extra droog. Je wasgoed wordt beschermt tegen hoge temperaturen, waardoor het niet kan beschadigen of krimpen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vochtigheid en temperatuursensoren.

Zelfreinigende condensor

De hete afvoerlucht van de warmtepomp wordt gebruikt voor het volgende droogproces. Door middel van condenswater, wordt de condensor automatisch schoongespoeld. Op deze manier wordt je kleding droog gemaakt met een zo min mogelijk energieverbruik en heb je minder onderhoud.

Sportkleding droogprogramma

Met het sportkleding droogprogramma, wordt je sportkleding gedroogd op lage temperaturen. Op deze manier wordt textiel zacht en nauwkeurig gedroogd. De droogsensoren meten de vochtigheid van de kleding om de beste droogprestaties te geven en je kleding te beschermen.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen
Dit model warmtepompdroger beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de droger stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

Sneller drogen

De warmtepompdroger beschikt over twee snelle was programma's. Versnel het droogprogramma door de superKort40 optie. Droog in 40 minuten. Handig als je niet veel tijd hebt om een programma te draaien.

Programma's
• Wol finish - Mix - Outdoor - Handdoeken - Warm tijdprogramma - Koud tijdprogramma - Lingerie - Extra snel 40 - Blouses/overhemden

Hoogtepunten van de Siemens WT45W400NL
• Zelfreinigende condensor - LED-display - autoDry - SoftDry - superKort40 - Outdoor programma - antiVibration - Kinderbeveiliging
• Optie: Anti-kreukfase 60 minuten na het programma einde