Siemens WQ33G2D0NL - iQ500 - Warmtepompdroger 8 kg

€ 875,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Deze Siemens WQ33G2D0NL warmtepompdroger beschikt over het AutoDry systeem. Dit systeem regelt de temperatuur en vochtigheid in je droger voor een optimaal resultaat. Wasgoed wordt zacht en efficiënt gedroogd dankzij de SoftDry trommel en heb je weinig tijd? kies dan voor het ExtraSnel40 programma. het EasyClean filter is gemakkelijk schoon te maken en de AntiVibration zorgt ervoor dat de wasdroger stabieler staat.

Voordelen

  • AutoDry, vochtigheidssensoren
  • Digitale resttijdweergave
  • Met 64 dB is de droger relatief stil

Nadelen

  • Geen trommelverlichting

AutoDry, perfect droog.

Speciale sensoren van het autoDry-systeem regelen de temperatuur en vochtigheid in je droger. Op deze manier wordt was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Het wordt door dit systeem voorzichtig en nauwkeurig gedroogd, waardoor je minder hoeft te strijken. Beter voor het energieverbruik en je eigen tijd.

Outdoor droogprogramma

Met het Outdoor droogprogramma, wordt je sportkleding gedroogd op lage temperaturen. Op deze manier wordt textiel zacht en nauwkeurig gedroogd. De droogsensoren meten de vochtigheid van de kleding om de beste droogprestaties te geven en je kleding te beschermen.

Snel drogen met superKort40

wasdrogers kunnen kleding snel wassen op een kort programma, maar dat kan deze droger ook. Met het superkort40 programma is het mogelijk om je wasgoed te drogen in 40 minuten.

SoftDry trommel

Door de SoftDry trommel wordt er een zorg gedragen voor een costante luchtstroom en temperatuur. Door de golfvormige armen wordt warme lucht beter verdeeld, waardoor de was zachter en efficiënter wordt gedroogd.

iQdrive, stiller en energiezuiniger

De wasdroger is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is.

Kenmerken van de Siemens WQ33G2D0NL

  • Extra snel 40 - EasyClean filter - iQdrive motor - autoDry - softDial - LED display - Resttijdweergave - eindtijduitstel - Beladingsadvies - antiVibration wand - Kinderbeveiliging - Signaal einde programma - speedPack - halveBelading - Reversible Drum - Outdoor programma

Programma's en functies

  • Standaard programma: Katoen, Kreukherstellend
  • Bedlinnen programma: voorkomt het in de war raken van grote stukken wasgoed door de in beide richting draaiende trommel.
  • Speciale programma's: Katoen, Blouses/overhemden, Cotton Eco, Lingerie, Handdoeken, Hoofdkussen, Mix, Outdoor, Extra snel 40', Kreukherstellend, Wol finish, Warm tijdprogramma
  • Half Load optie & Anti-Kreukfase na programma-einde