Siemens KG33VVWEA - iQ300 - Koel-vriescombinatie

€ 569,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Siemens KG33VVWEA koel-vriescombinatie houdt groente, fruit, vlees en vis langer vers door de hyperFresh-laden. Met de easyAccess uitschuifbare plateaus bereik je gemakkelijke alle producten in de koelkast en berg je flessen veilig op in het verchroomd flessenrooster. Koel extra snel in door de super-Koeling knop en voedingsmiddelen hebben betere zorg door de constante temperatuur van de freshSense. Heb je grotere vrieswaren? in de bigBox-lade kan je deze kwijt.

Voordelen

 • bigBox, grotere vriesladen
 • hyperFresh-laden voor groente en fruit
 • SuperKoelen, extra snel koelen

Nadelen

 • Met LowFrost dien je voor alsnog een paar keer per jaar zelf te ontdooien


bigBox, handige en flexibele indeling

Het koelgedeelte beschikt over een plank die je tot 12 cm uit kunt trekken. Hierdoor kun je makkelijk bij je producten die achterin de koelkast staan. Bovendien kun je de planken op verschillende hoogtes plaatsen, waardoor je grote en kleine producten makkelijk kunt bewaren. De vriezer heeft een BigBox-lade waar je grotere producten in kan bewaren zoals pizza's of taarten.

LowFrost, minder ijsvorming

Met de LowFrost functie, wordt er nu minder ijsvorming aangemaakt in het vriesruimte. Zodra er veel ijsvorming zich voordoet in de vriezer, verbruikt het direct ook meer energie en het is natuurlijk slechter voor je producten. Dankzij de LowFrost-technologie met speciale verdamper, ontstaat er minder ijsvorming en wordt het ontdooien makkelijker gemaakt.

Gemakkelijke en veilige plateaus

Deze koel-vriescombinatie beschikt over safetyGlass-plateaus en easyAcces-plateaus. Alle glazen plateaus zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Zodra er iets omvalt, wordt het morsen beperkt en voorkomt het verspreiden daarvan. Hierdoor kan je ook zwaardere producten zonder enkel probleem bewaren. Daarnaast zijn sommige plateaus ook uittrekbaar, zodat je gemakkelijker je producten kan bereiken.

Handig flessenrooster

Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateaus kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.

superFreezing, extra snel vriezen

Het is nu mogelijk om met dit systeem extra snel te vriezen. Dankzij het SuperFreezing systeem worden producten beschermd tegen het ontdooien, zodra de vriezer wordt geopend om nieuwe producten te plaatsen. Door deze automatische vriesfunctie bespaar je meer energie, omdat het constante temperaturen behoudt en is daarnaast ook goed voor de levensmiddelen.

varioFreezing, uitneembare plateaus

in het vriesgedeelte van de koel-vriescombinatie zit er een uitneembare glasplateau. Op deze manier bereik je gemakkelijker je producten en ben je flexibeler in de vriesruimte.

Kenmerken van de Siemens KG33VVWEA

 • hyperFresh - LowFrost technologie - LED verlichting - bigBox lade - Flessenrooster - easyAccess plateaus - superVriezen - SafetyGlass-plateaus - freshSensor - Veiligheidsglas plateaus - varioFreezing

Handig om te weten

 • 4 Veiligheidsglas plateaus (2 in hoogte verstelbaar), waarvan 3 legplateaus uitschuifbaar
 • 3 Deurvakken
 • Verchroomd flessenrooster
 • 1 hyperFresh lade met vochtigheidsregeling: groente en fruit blijven langer vers
 • 3 transparante laden
 • 3x eiervak
 • Afmetingen (hxbxd): 176 x 60 x 65 cm
 • Draairichting deur rechts, wisselbaar