Sharp KDGCB7S7PW9BX Condens droger

€ 349,00

Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Met de Sharp condensdroger KDGCB7S7PW9BX droog je wel tot 7 kg beddengoed of je dagelijkse was met 1 van zijn 15 droogprogramma’s. Deze droger is van alle markten thuis, voor het drogen van die ene broek (0,5 kg wasgoed) in 12 minuten, tot 29 minuten voor een klein wasje van 2 kg tot je normale wasgoed. Je hebt dus wel 2 tijdbesparende programma’s tot je beschikking. Je kunt de droger op verschillende niveaus in stellen of op automatisch - vochtsensoren meten automatisch het vochtgehalte van de lading, waarop de droogtijd wordt aangepast.

De grote deur met een ruime deuropening van 38cm zorgt ervoor dat je met gemak de lading kunt in- en uitladen. En dankzij de binnenverlichting heb je een goed overzicht. Bovendien is strijken minder vaak nodig dankzij speciaal ontworpen lifters en de antikreukprogramma’s. Met het superhandige Refresh programma kun je het gevoel van net gewassen kleding behouden.
Deze consensdroger is ook heel eenvoudig te onderhouden. Het filter en de watertank zijn gemakkelijk te reinigen en leeg te maken, maar hij is ook direct op de waterafvoer aan te sluiten. De waterafvoerslang wordt hiervoor meegeleverd. Bovendien zorgt een programma waarmee de trommel wordt gereinigd ervoor dat ophoping van schadelijke bacteriën word voorkomen. Om ruimte te besparen kan hij ook boven op je wasmachine worden geplaatst.

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar
LAADVERMOGEN
7 kg
TYPE DROGER
Condensdroger