LG GSL461ICEZ Amerikaanse koelkast

€ 1.199,00

Voorraad laag
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De LG GSL461ICEZ Amerikaanse koelkast beschikt over een totale netto inhoud van 601 liter, waar je een hoop producten kwijt kan in de koel en vriesruimte. Met het water-en ijsdispenser heb je altijd koud water en ijsblokjes ter beschikking en bewaar je groente en fruit in de speciale MoistBalanceCrisper lade. De Inverter Linear compressor van LG werkt efficiënter, zuiniger en stiller en heeft 10 jaar garantie op de compressor. Voor nog meer gemak in de Amerikaanse koelkast ook te verbinden met de SmartThinQ app.

Efficiënter en stillere werking

Deze Amerikaanse koelkast van LG beschikt over een Inverter Linear compressor. Deze compressor heeft minder wrijving, waardoor de koelkast stiller, efficiënter en zuiniger werkt. Daarnaast zit er ook 10 jaar garantie op de compressor.

Lade voor groente en fruit

In de koelruimte bevindt zich een MoistBalanceCrisper lade. In deze lade wordt het vocht tot een optimaal niveau gebracht, waardoor groente en fruit langer vers blijft en zijn knapperigheid langer behoudt.

Verbinden met de SmartThinQ app

De Amerikaanse koelkast is te verbinden met de SmartThinQ app van LG. Via deze app kan je voortgangen bijhouden en meldingen ontvangen en kan je instellingen aanpassen zoals temperaturen op afstand.

Kenmerken van de LG GSL461ICEZ

  • Non-Plumbing - Moist Balance Crisper - Inverter Linear Compressor - Enorme inhoud - Total No Frost systeem - Water-en ijsdispenser - SmartThinQ app - 10 jaar garantie op de compressor - SpacePlus - Dark Graphite - Kinderslot - Express Freeze en Cool - Externe LED display - Geluidsniveau van 39 dB


Inhoud van de Amerikaanse koelkast

  • Koelruimte: 4 plateaus - 3 deurvakken - 2 groente lade - Zuivel hoek - freshZone
  • Vriesruimte: 4 plateaus - 2 transparante laden - 2 transparante deurvakken


Hoogte 179 cm

Breedte 91,2 cm

Diepte 73,8 cm