Hisense RS694N4IIF - Amerikaanse Koelkast - RVS

€ 899,00

incl. btw, plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving  • Hoogte: 179 cm
  • Breedte: 91 cm
  • Diepte: 69 cm


De RS694N4IIF is een Amerikaanse koel-vriescombinatie met RVS look afwerking. De No Frost technologie is ook in deze koel-vriescombinatie verwerkt, zodat je hem nooit meer hoeft te ontdooien. Daarnaast sluit je de RS694 eenvoudig aan op de waterleiding en zijn ijsblokjes, crushed ice en gekoeld water altijd binnen handbereik. De inverter motor in deze koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat de temperatuur continu op het door jou gewenste niveau blijft, de RS694 is daarmee niet alleen voorzien van alle gemakken, maar ook stil en duurzaam.

Inverter compressor
Een inverter compressor is stiller en duurzamer dan een conventionele compressor en zorgt voor een stabiele koeltemperatuur.

LED-display
Op het LED-display stel je de temperatuur voor het koel- en vriesgedeelte in, lees je de huidige temperatuur af en bedien je alle andere functies die de koelkast te bieden heeft.

Water- en ijsdispenser
Als je kiest voor een model met water- en ijsdispenser in de deur, heb je altijd koud water, ijsblokjes of crushed ice tot je beschikking. Omdat de koelkast een waterreservoir heeft, kan hij flexibel worden geplaatst. Dankzij de vaste wateraansluiting hoef je het water nooit bij te vullen.

Multi Air Flow
Multi Air Flow verdeelt de koude lucht via meerdere ventilatieopeningen door de koelkast. Hierdoor blijft de temperatuur op elke schap in de koelkast constant. Jouw voedsel blijft niet alleen langer vers, je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over in welk deel van de koelkast je jouw voedsel plaatst.

Super Cool
Met Super Cool verlaag je tijdelijk de temperatuur in je koelkast en koel je grote hoeveelheden boodschappen extra snel.

Fast Freeze
Dankzij Fast Freeze vries je jouw boodschappen extra snel in op -24 graden. Hierdoor behouden ingevroren producten hun smaak. Deze functie schakelt na enkele dagen automatisch uit.

Total No-Frost
Total No-Frost gaat ijsvorming in het vriesgedeelte tegen, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Ook condensvorming in het koelgedeelte wordt tegengegaan.

Hi, wij zijn Hisense

Hisense, opgericht in 1969, is een van 's werelds grootste fabrikanten van consumentenelektronica en wordt verkocht in meer dan 130 landen. Een sterke prijs-kwaliteitverhouding en hoogwaardige service zijn belangrijke uitgangspunten van dit merk. Hisense gelooft dat technologische innovatie het leven gemakkelijker en aangenamer moet maken, niet ingewikkelder. Innovatie is pas echt vernieuwend als het voor iedereen toegankelijk is. Wellicht ben je Hisense al eens tegengekomen op de boarding langs het veld bij toonaangevende sportevenementen, zoals het EK of WK voetbal.

5 jaar garantie

Registreer jouw apparaat binnen 30 dagen na aankoop via hisense.nl/garantie. Dan verlengen we jouw garantie van 2 naar 5 jaar en heb je dus 3 jaar extra garantie!