Hisense FV306N4CW2 - Vriezer - Wit

€ 579,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Hisense FV306N4CW2 is een vrijstaande vriezer in de kleur wit. De vriezer heeft een capaciteit van 254L, waardoor je voldoende plek hebt om je producten in te vriezen. Dit model beschikt over 5 vrieslades en 2 vriesvakken met klep.


Handig om te weten
Het opendeur alarm zorgt ervoor dat je gewaarschuwd wordt op het moment dat de vriezer te lang openstaat.
Dit model beschikt zelfs over een ingebouwde ijsmaker, waardoor je in de zomer heerlijk koud ijs hebt!

Inverter compressor
Een inverter compressor is stiller en duurzamer dan een conventionele compressor en zorgt voor een stabiele koeltemperatuur.

Twist Ice Maker
Met de Twist Ice Maker maak je in een handomdraai ijsblokjes. Dankzij zijn compacte formaat neemt deze ijsblokjesmaker veel minder plaats in dan een water- en ijsdispenser in de deur.

Multi Air Flow
Multi Air Flow verdeelt de koude lucht via meerdere ventilatieopeningen door de koelkast. Hierdoor blijft de temperatuur op elke schap in de koelkast constant. Jouw voedsel blijft niet alleen langer vers, je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over in welk deel van de koelkast je jouw voedsel plaatst.

Fast Freeze
Dankzij Fast Freeze vries je jouw boodschappen extra snel in op -24 graden. Hierdoor behouden ingevroren producten hun smaak. Deze functie schakelt na enkele dagen automatisch uit.

No-Frost
No-Frost gaat ijsvorming tegen, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien.


XXL-vrieslade(s)
De XXL-vrieslade met extra hoogte biedt ruimte voor extra grote verpakkingen. Handig voor grote gezinnen of als je visite verwacht.


Hi, wij zijn Hisense

Hisense, opgericht in 1969, is een van 's werelds grootste fabrikanten van consumentenelektronica en wordt verkocht in meer dan 130 landen. Een sterke prijs-kwaliteitverhouding en hoogwaardige service zijn belangrijke uitgangspunten van dit merk. Hisense gelooft dat technologische innovatie het leven gemakkelijker en aangenamer moet maken, niet ingewikkelder. Innovatie is pas echt vernieuwend als het voor iedereen toegankelijk is. Wellicht ben je Hisense al eens tegengekomen op de boarding langs het veld bij toonaangevende sportevenementen, zoals het EK of WK voetbal.

5 jaar garantie

Registreer jouw apparaat binnen 30 dagen na aankoop via hisense.nl/garantie. Dan verlengen we jouw garantie van 2 naar 5 jaar en heb je dus 3 jaar extra garantie!