GRUNDIG GKN16835X KOEL-VRIESCOMBINATIE

€ 799,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Deze stijlvolle RVS koel-vriescombinatie van het Duitse merk Grundig is een strak vormgegeven koelkast, voorzien van een praktische indeling en een zeer zuinig energie A+++ label. De GKN16835X heeft een inhoud van 318 liter, waarbij het koelgedeelte is voorzien van een automatisch ontdooiingssysteem.

  • RVS koel-vriescombinatie - hoogte 185 cm
  • 5 Jaar fabrieksgarantie
  • 318 liter inhoud
  • Energielabel A+++
  • Display in deur
  • Super Fresh lade (0-3°C)
  • Auto-ontdooiing op koelgedeelte
  • Inverter motor met 10 jaar garantie
  • NoFrost systeem op vriezer, nooit meer ontdooien.


Extreem zuinig met energie

Producenten zoals Grundig zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Grundig GKN 16835 X met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 33% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en koelcapaciteit van de kast.

Nooit meer Ontdooien hoeft

De Grundig GKN 16835 X is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte af. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

0-3 °C Super Fresh Zone

Houdt de temperatuur in de Grundig GKN 16835 X net boven het vriespunt en waarborgt de ideale luchtvochtigheid. Vlees, vis en melkproducten behouden hun volle smaak, verse uitstraling en voedingswaarde langer.

Supervriezen: Tijdelijk extra vrieskracht

De Supervriezen-functie van Grundig zorgt voor een extra versnelling van het invriesproces. De temperatuur in het vriesgedeelte wordt snel naar beneden gebracht: Uw nieuwe boodschappen, die op de terugreis enigszins ontdooid zijn, worden zo snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Zo gaan smaak en voedingsstoffen niet verloren en smaken je ingevroren etenswaren net zo goed als verse producten!

Zuinige LED verlichting

De Grundig GKN 16835 X is voorzien van fraaie LED verlichting. Deze energiezuinige witte ledlampjes zorgen voor heldere verlichting en een prettige uitstraling in je koelkast.

Speciaal geurfilter

De Grundig GKN 16835 X is uitgevoerd met een speciaal geurfilter. Dit fotokatalytisch koolfilter verwijdert bacteriën, zorgt voor een consistent hygiënisch niveau, voorkomt bacteriegroei en verwijdert geurtjes in uw koelkast.

Antibacterieel afdichtingsrubber

Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Grundig GKN 16835 X koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën.

Alles snel op tempratuur


De Superkoelen-functie op deze Grundig GKN 16835 X zorgt voor een versnelling van het koelproces. De temperatuur in de koelruimte wordt tijdelijk verlaagd: je nieuwe boodschappen worden zo extra snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Smaken en voedingsstoffen blijven beter behouden zodat jouw maaltijden nóg beter smaken!