Gorenje Amerikaanse koelkast | Model NRS8182KX | Vrijstaand | 441 liter| Zilver | NoFrost

€ 659,00

incl. btw, plus verzending
Voorraad laag
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Gorenje NRS8182KX. Apparaatplaatsing: Vrijstaand, Kleur van het product: Zilver, Vormgeving: Amerikaanse deur. Totale nettocapaciteit: 428 l, Klimaatklasse: N-T, Geluidsniveau: 42 dB. Nettocapaciteit koelkast: 264 l, Brutocapaciteit koelkast: 274 l. Nettocapaciteit vriezer: 164 l, Vriezer positie: Ernaast, Vriescapaciteit: 10 kg/24u. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 311 kWu.

XtraSpace - Praktisch en ruim
Efficiënt ontworpen interieurs bieden voldoende ruimte voor grotere hoeveelheden voedsel en besparen u frequente boodschap-tripjes. Het eten kan eenvoudig op glazen planken, in grote lades of in de containers op de opbergruimte in de deur worden geplaatst, zodat u altijd kunt zien wat er op voorraad is. Dit leidt ook tot minder afval.

NoFrost Plus - Nooit meer dat vervelende ontdooien
Een van de beste koelsystemen op de markt, geïnstalleerd in het vriesvak, voorkomt de vorming van ijs en rijp. Hierdoor hoef je de vriezer niet te ontdooien en kan de opslagcapaciteit efficiënter worden benut. Grote brokken bevroren voedsel plakken niet aan elkaar en houden je vriesvak schoon en netjes.

MultiFlow 360° - Ideaal microklimaat in elk onderwerp
Het MultiFlow 360° ventilatiesysteem verdeelt de lucht gelijkmatig in het koelvak om een ​​optimale luchtcirculatie en de beste bewaarcondities voor uw voedsel te garanderen.

InverterCompressor - Betrouwbaar, stil en duurzaam
Invertercompressoren zijn stiller, duurzamer en verbruiken minder energie in vergelijking met conventionele compressoren. Ze passen zich beter en sneller aan temperatuurveranderingen in de koelkast aan, bijvoorbeeld bij het openen van de deur. Dit betekent minder temperatuurschommelingen en betere bewaarcondities voor je etenswaren.

KitchenFit - Strakke en verfijnde look
Met het kastdiepe ontwerp past deze koelkast met vriesvak elegant in uw keuken en biedt toch een zeer grote opslagcapaciteit.

HolidayMode - Energiebesparende modus
De HolidayMode regelt de temperatuur in de vriezer en in de koelkast. Het stroomverbruik wordt tot een minimum beperkt wanneer de koelkast lange tijd niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld wanneer u van uw vakantie geniet.

LED Light - Helder en efficiënt
LED-verlichting in koelkasten zorgt voor uitstekende en zeer efficiënte verlichting, omdat deze een veel langere levensduur heeft en aanzienlijk minder elektriciteit verbruikt dan conventionele gloeilampen.

Snel invriezen
Grote hoeveelheden voedsel invriezen? De FastFreeze-functie bevriest het voedsel bij -24°C om de mineralen in het voedsel te behouden en de kwaliteit ervan te behouden. De functie stopt na ca. 26 uur, wordt automatisch uitgeschakeld en de temperatuur van het vriesvak keert terug naar de basisinstelling.

SuperSilent - Extra stil
De koel-vriescombinatie werkt met een geluidsniveau dat zo stil is als een fluisterend gesprek tussen twee personen. Deze stille werking is het resultaat van uitstekende isolatie en innovatieve oplossingen in het koelsysteem.

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar garantie