ETNA KIF260ZT - Inductie kookplaat - Zwart

€ 339,00

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

De ETNA KIF260ZT is een inductie kookplaat van 59 cm breed met 4 kookzones. Ervaar het gemak van elektrisch koken. Deze inbouw kookplaat heeft 10 vermogensstanden per zone die je kan bedienen door middel van tiptoetsen. Elke zone is voorzien van een boostfunctie voor extra snel opwarmen. De linkerzones van deze inductiekookplaat kan je aan elkaar koppelen. Op deze manier kan je de zone gebruiken om een grillplaat, tepanyaki plaat of een grote langwerpige pan op te verwarmen. Veiligheid is erg belangrijk daarom is deze kookplaat voorzien van kinderslot, automatische panherkenning, kookduurbegrenzing en indicatie van de restwarmte.

Voordelen

- de kookplaat is voorzien van boostfunctie
- beschikt over automatische panherkenning
- de kookplaat beschikt over een pauzefunctie
- de zone linksvoor en linksachter zijn koppelbaar

Nadelen

- Snoer en 5 polige perilex stekker worden niet meegeleverd

Goed om te weten

de kookplaat heeft een aansluiting op 2 fasen nodig.
let op: Snoer en 5 polige perilex stekker worden niet meegeleverd.

4 kookzones met 10 vermogensstanden
De 4 kookzones zijn voorzien van 10 standen die je kan bedienen door middel van tiptoetsen. De grootste kookzone heeft een vermogen van 2500 W en de kleinste zone 1800 W. De linkerzones zijn aan elkaar te koppelen tot een grote zone.
• zone linksvoor ø 16,0 cm – 60 – 1800 W
• zone linksachter ø 16,0 cm – 60 – 1800 W
• zone rechtsvoor ø 21,0 cm – 80 – 2500 W
• zone rechtsachter ø 16,0 cm – 60-1800 W

Koppelbare zones
De linker zones van deze inductiekookplaat kan je aan elkaar koppelen. Met een druk op de knop ontstaat er een grote royale zone. Op deze manier kan je de zone gebruiken om een grillplaat, tepanyaki plaat of een grote langwerpige pan op te verwarmen. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven met horizontale strepen. Binnen dit grote vlak kan je je pannen flexibel op elke plek zetten.

Modern design
Ook over het design van deze kookplaat is nagedacht. De kruisvormige kookzone markering en de horizontale strepen geven een moderne uitstraling. Leuk om te weten is dat dit kruisvormige design is afgeleid van de eerdere pannendragers van gaskookplaten.

Boostfunctie
Met de boostfunctie kan je extra snel je gerecht of water verwarmen.

Digitale timer
Tijd en timing zijn erg belangrijk om je gerechten zo lekker mogelijk te maken. Deze kookplaat is voorzien van een timerfunctie die in te stellen is tot 99 minuten. Met de timer heb je goed zicht op de resterende kooktijd.

Pauze functie
De pauzefunctie zorgt ervoor dat wanneer bijvoorbeeld de deurbel of de telefoon gaat je snel kan reageren. Met een druk op de knop schakel je de zone naar een zeer laag vermogen. Op deze manier voorkom je het overkoken of aanbranden van je gerechten.

Centrale aan en uit bediening
Met een druk op de knop schakel je de gehele kookplaat uit.

Veiligheid voorop


Automatische panherkenning
Als een pan op een kookzone wordt gezet licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standby gezet. Nu hoeft u alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen.

Kookduurbegrenzing
Voor extra veiligheid is de kookplaat voorzien van kookduurbegrenzing. Wanneer de kookplaat te lang aan staat schakelt deze zichzelf uit.

Restwarmte indicatie
De kookplaat geeft aan of de zones nog warm zijn zodat je niet per ongeluk iets op de warme kookplaat legt of je aan de kookzone verbrand.

Kinderslot
Het kinderslot op de kookplaat voorkomt ongewenste bediening van de tiptoetsen

Kenmerken van de ETNA KIF260ZT inductie inbouwkookplaat
•inbouwmaten (hxbxd) 58 x 560 x 490 mm
•buitenmaten (bxd) 590 x 520 mm
•aansluitwaarde 7,40 kW

5 jaar garantie
Door je kookplaat binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/garantie/ ontvang je 3 jaar extra garantie.