Bosch WAN282E3FG - Serie 4 - Wasmachine 8 Kg - NL/FR display - Energielabel C

€ 549,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Bosch WAN282E3FG wasmachine kan je in een korte tijd een was draaien. Gebruik hiervoor de SpeedPerfect optie, om tot 65% tijd te besparen, of kies voor het Extra Snel 30 programma. Met de ActiveWater technologie wordt het water nauwkeurig in de gaten gehouden, om overbodig waterverbruik te voorkomen. Was vergeten? kies dan voor de bijvulfunctie op vergeten was toe te voegen.

ActiveWater, minimaal waterverbruik

Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.

HygiënePlus, voor extra hygiëne

Het HygiënePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.

speedPerfect, tot 65% sneller wassen

Heb je snel schone was nodig? Het speedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.

Was toevoegen tijdens het programma

Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.

AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen

Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

Trommelreinigingsprogramma

De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.

Kenmerken van de Bosch WAN282E3FG

  • Bijvulfunctie - 10 jaar garantie op de motor - ActiveWater Plus - speedPerfect - Eindtijduitstel - Schuimherkenning - Kinderbeveiliging - Doseerhulp vloeibaar wasmiddel - Hygiene Plus - AntiVibration - Trommelreiniging met herinneringsfunctie

Programma's

  • Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
  • Speciale programma's: Overhemden, Sport, Snel/Mix, SuperKort 15/30 min., Night wash (Extra stil), Trommel reiniging met geheugenfunctie
  • SpeedPerfect™: een perfect schone was in minder dan 65% van de tijd.
  • TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Voorwas, Klaar in, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Start/Bijvullen, Extra water, Toerentalkeuze/Spoelstop