Bosch SMV2ITX16N - Serie 2 Volledig geïntegreerde vaatwasser - 60 cm

€ 549,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Belangrijkste kenmerken SMV2ITX16N Inbouw vaatwasser 12 couverts De breedte is 59,8 cm, de hoogte is 81,5 cm, de diepte is 55 cm Geluidsniveau 50 dB

Energieverbruik De geschatte energiekosten van deze vaatwasser zijn € 0,20 per beurt. Bij deze vaatwasser is uitgegaan van een energieverbruik van 0.92 kWh per beurt. Dit energieverbruik is vermenigvuldigd met een electriciteitsprijs van € 0,22 per kWh. De energieklasse van deze vaatwasser is E

InfoLight. Op de vloer voor de machine geeft een rode led aan of de vaatwasser klaar is.
AquaStop. Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter voor bescherming tegen waterschade.
AquaSensor. De AquaSensor past het waterverbruik en de duur van de spoelbeurt aan op basis van de hoeveelheid vuil en het soort vuil dat zich in de vaatwasser bevindt.
Halve belading. Met de halve beladingsfunctie kunnen kleinere beladingen van de vaatwasser gedraaid worden.
EcoSilence DriveTM. De EcoSilence DriveTM motor is stil, efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM is een borstelloze motor.
Doseerassistent. De Doseerassistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel uit het zeepbakje in een speciaal bakje in de wasmachine valt, waar het goed kan oplossen.
Beladingssensor. De beladinsssensor meet de hoeveelheid vaat in de machine aan de hand van het waterniveau, en past op basis daarvan de hoeveelheid water die gebruikt moet worden voor de spoelbeurt aan.
MachineCare. Voorzien van MachineCare functie voor reiniging en onderhoud.
EasySlide. Voorzien van EasySlide uittreksysteem.
Home Connect. De vaatwasser kan worden benaderd via de Home Connect app op een smartphone of tablet.
Serie | 2. Maakt onderdeel uit van de Bosch Serie | 2 productlijn.
Nis afmetingen SMV2ITX16N voor inbouw Breedte nis is minimaal 60 cm
Hoogte nis is maximaal 87,5 cm
Diepte nis 55 cmToon minder