Beko WTV7736WC01 - 7kg wasmachine Selective line

€ 449,00

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De WTV7736WC01 wasmachine van Beko heeft een vulgewicht van 7 kg. De wasmachine cenfiguurt de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse D.


7 kg vulgewicht


Als je een huishouden vormt van ongeveer 2-3 personen, dan is een Beko wasmachine met een vulgewicht van 7 kilogram een goede keuze. Als je heel vaak de was doet, of is je gezin is groter dan 3 personen, dan is het aan te raden om voor een laadvermogen te kiezen van 8 kg of 9 kg.


1400 toeren


Vind je het fijn als de was al redelijk droog uit de trommel komt? Dan is de Beko WTV7736WC01 wasmachine met een toerental van 1400 een prima keuze. Met een restvochtpercentage van cira 50%, komt de was al redelijk droog uit de trommel, maar minder droog dan als je zou kiezen voor een wasmachine met 1600 toeren.In de praktijk betekent dit dat het wasgoed langer moet drogen aan de waslijn, of in de wasdroger. Wil je een kortere droogtijd? Kies dan voor een Beko wasmachine met een toerental van 1600.


ProSmart-invertermotor


De ProSmart-invertermotor van Beko is twee keer zo stil als zijn voorgangers. Dit komt doordat er geen wrijving ontstaat. De ProSmart-invertermotor is ook energiezuiniger.


Daily Xpress-programma


Het Daily Xpress-programma is voor als je niet te lang wil wachten tot de was klaar is. Dit wasprogramma heeft 28 minuten nodig voor een volle lading. Het programma draait op 30 °C.


StainExpert-programma


Het StainExpert-programma is getest op 24 verschillende vlekken. Het StainExpert-programma verwijdert de ergste vlekken uit het wasgoed.


SteamCure


Met Beko SteamCure was je met stoom. Deze technologie van Beko is toe te passen aan het begin van het wassen om vuil los te weken. Omdat het vuil al los is gekomen zijn de kledingstukken makkelijker schoon te krijgen.

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
Na registratie op de website van Beko i.p.v. 2 jaar garantie 5 jaar garantie.