Beko WTV71483CSB1 HomeWhiz - Wasmachine 7 kg

€ 368,00

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Premium line wasmachine van Beko met extreem zuinig D energielabel. Dus een schone was tegen lage kosten. In deze veelzijdige wasmachine van Beko past 7 kilo wasgoed per keer. De Beko WTV71483CSB1 je wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. Ook geeft deze Beko aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat je altijd overzicht over de wasprogramma's houdt. Ook kun je op deze Beko wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment.

Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.

Stel simpel één van de vijftien wasprogramma's in en daarna de temperatuur stand en centrifugeer kracht. Er zitten op deze Beko wasmachine opties voor starttijd voorkeuze, Eco wassen of kort wassen (Daily-Express). Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de Beko WTV71483CSB wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Via bluetooth kun je ook nog programma's downloaden en uploaden naar uw wasmachine

SteamCure - Stoomfunctie
Deze Beko WTV71483CSB1 wasmachine met SteamCure-technologie vormt moeiteloos uw kleding. Stoom stijgt van onder naar boven en wordt aan het begin en aan het einde van het programma in de trommel verdeeld. Vuil wordt dus doorweekt en gemakkelijker opgelost, waardoor een betere wasprestatie wordt bereikt. Aan het einde van het programma beschermt de stoom de kleding tegen kreuken.

ProSmart™ Inverter-motorDe ik-wil-het-allemaal-types kunnen ietwat hebberig lijken. Ze hebben immers een hele lijst van dingen die ze willen hebben. Ze houden van efficiëntie, want naast tijd is geld erg kostbaar. In het bijzonder houden ze van dingen die lang meegaan. Hoe veeleisend ook, Beko heeft heel handig de technologie ontwikkeld die inspeelt op al deze eisen. De ProSmart™ Motor op deze Beko WTV71483CSB maakt de machine energiezuiniger dan ooit, wat duidelijk blijkt op uw lage energierekening. Door de aangepaste trommelrotatie bewegen uw kleren sneller en stiller door de trommel, zodat je wasbeurt niemand stoort - in tegenstelling tot de gsm's van de ik-wil-het-allemaal-types ... Sorry daarvoor!

§ Voorlader wasmachine met 1400 toeren
§ Inhoud: 7 kg vulgewicht
§ Steamcure functie
§ Overzichtelijk gebruikersdisplay
§ HomeWhiz Smart home technologie: Te bedienen met app
§ Extra wasprogramma's uploaden met bluetooth
§ 2 jaar fabrieksgarantie!
§ Zuinig Energielabel D

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar
ENERGIELABEL
D
GEWICHT
68 kg
PRODUCT BREEDTE
60 cm
PRODUCT HOOGTE
84 cm
PRODUCT LENGTE
55 cm
LAADVERMOGEN
7 kg
TOP LOAD OF VOORLADER
Voorlader
TOERENTAL CENTRIFUGE
1400
STEENKOOL BORSTEL MOTOR
Koolborstelloze motor
AANTAL WASPROGRAMMA'S
15