Beko RSNE445E33WN - Koelkast

€ 630,00

Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Beko RSNE445E33WN is een vrijstaande koelkast met een snelkoelfunctie en een antibacteriële binnenlaag. Hierdoor zijn je gehaalde boodschappen altijd snel op de juiste temperatuur en blijven deze extra lang vers. Daarnaast heeft de koelkast met zijn inhoud van 375 liter een ruim karakter. De indeling bestaat uit zes planken, twee lades, vier deurvakken en een flessenrek en daarmee geeft de RSNE445E33WN jou de mogelijkheid je producten op een overzichtelijke manier te bewaren. Om ervoor te zorgen dat jouw producten altijd op de juiste temperatuur gehouden worden, geeft de koelkast een signaal wanneer de deur te lang openstaat en biedt hij bij stroomuitval een bewaartijd van 10 uur. Verder kies je zelf naar welke kant de deur opengaat en stel je de temperatuur van de koelkast eenvoudig naar wens in door middel van de elektronische toetsen.

Voordelen

  • Omkeerbare deur
  • LED verlichting
  • Snelkoelfunctie
  • Open deur alarm

Nadelen

  • Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C
  • Energielabel F


Antibacteriële Deurrubbers

Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de koelkast wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de vriezer zetten.

Omkeerbare deur

Deze koelkast is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de koelkast opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten of een koelkast en een vriezer naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar
ENERGIELABEL
F
MODEL
RSNE445E33WN
GEWICHT
66.5 kg
GELUIDSNIVEAU
38 db
PRODUCT BREEDTE
59.5 cm
PRODUCT HOOGTE
185 cm
PRODUCT LENGTE
65.5 cm
POSITIE DEUR SCHARNIER
Rechts
POSITIE VRIESVAK
Geen
AANTAL GROENTELADE
1
AANTAL PLATEAUS
5
DEUR SCHARNIER SWITCH MOGELIJKHEID
Ja