Beko RFSA240M33WN - Vriezer

€ 479,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Deze witte diepvrieskast van Beko is een strak vormgegeven vrieskast, voorzien van een handige indeling. De Beko RFSA240M33WN is voorzien van een No-Frost systeem. Dus je hoeft nooit meer deze vriezer te ontdooien. Daarnaast kan hij in een bijkeuken of onverwarmde schuur geplaatst worden.


Hoogte 151 cm

Breedte 60 cm

Diepte 60 cm


Voordelen

  • Gehard veiligheidsglas
  • No Frost systeem
  • Snelvriesfunctie
  • Geschikt voor ruimtes vanaf -15C°

Nadelen

  • Deze koelkast heeft energielabel F, dit is niet de meest zuinige vriezer


Freezerguard

De Beko RFSA240M33WNvriezer van Beko beschikt tevens over een snelvries compartiment en zal worden geleverd met een lade voor het ijsblokjes. daarnaast kan deze vriezer zonder problemen in een onverwarmte ruimte staan met een omgevingstemperatuur tot maar liefst -15 graden! Zo kun je deze vriezer met gemak in de garage of schuur plaatsen zonder dat dit problemen geeft wanneer het buiten wat kouder zal worden.


MinFrost®

Statische vriezers hebben ijsafzetting waardoor levensmiddelen aan elkaar blijven kleven en de vriezer zelf ook meer energie verbruikt. Deze vriezer van Beko beschikt over MinFrost®, dit is een speciaal verdampinsysteem die de ijsafzetting in de vriezer enorm verminderd. Zo wordt er minder onnodige energie verbruikt en je levensmiddel worden beter bewaard. Daarbij hoef je nu ook minder vaak je vriezer helemaal te ontdooien.

ProSmart™-invertercompressor

Ben je opzoek naar een energiezuinige vriezer? Dan is deze Vriezer van Beko ideaal.Hij beschikt over een ProSmart™-invertercompressor. Deze compressor koelt een stuk sneller en energiezuiniger dan een normale koelkastcompressor. Daarnaast is deze compressor 4 keer stiller en past zich sneller aan bij temperatuurschommelingen.

Omkeerbare deur

Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de diepvriezer wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de vriezer zetten.
Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar