Beko RFNE270K32WN - Vrieskast Nofrost

€ 519,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

Deze witte diepvrieskast van Beko is een strak vormgegeven vrieskast, voorzien van een handige indeling en een zuinig energie F label. De RFNE270K32WN heeft een inhoud van 214 liter, waarbij het vriesgedeelte is voorzien van een No-Frost systeem. Dus u hoeft nooit meer uw vriezer te ontdooien.

Ontdooien hoeft niet meer

De Beko RFNE270K32WN is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriesruimte af. Hierdoor wordt uw vriezer ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

ProSmart™ Inverter-motor

Wat wil je voor je lunch? Als jij een van die types bent die steeds weer in de vriezer rondsnuffelt, dan kun je op je elektriciteitsrekening besparen met deze Beko RFNE270K32WN vriezer voorzien van een ProSmart™ Inverter-compressor. Op die manier kun je de deur zo vaak als je wilt open doen om even rond te neuzen, maar de slimme ProSmart™-technologie past zich daarop aan en zorgt voor minder temperatuurvariaties zodat je voedsel snel wordt gekoeld en er slim energie en geld wordt bespaard. Daar komt nog bij dat de ProSmart™ Inverter-compressor viermaal stiller is dan de compressor in een gemiddelde vriezer*.

Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling

Aan welke kant de deur van de vrieskast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur op deze Beko RFNE270K32WN kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer vriesruimte te creëren kun je twee vrieskastkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 Jaar fabrieksgarantie
ENERGIELABEL
F
MODEL
RFNE270K32WN
GEWICHT
63.5 Kg
GELUIDSNIVEAU
39 db
PRODUCT BREEDTE
59.5 cm
PRODUCT HOOGTE
151.8 cm
PRODUCT LENGTE
65.5 cm
KLEUR
Wit
POSITIE DEUR SCHARNIER
Rechts
SNOERLENGTE
150 cm
MINIMAL OPTIMAL AMBIENT TEMPERATURE
Subnormaal of Normaal (32°)
AANTAL FREEZE VAKKEN
6
DEUR SCHARNIER SWITCH MOGELIJKHEID
Ja
ENERGIEKOSTEN PER JAAR
€61.82