Beko RCSA366K40XBRN - Koel-vriescombinatie

€ 449,00

Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

De Beko RCSA366K40XBRN koel-vriescombinatie heeft 223 liter koelen en 120 liter vriezen en energieklasse E. Dankzij No frost hoeft de koelkast nooit te worden ontdooid. De koelkast heeft 6 glazen leggers en een groentelade. Door de unieke techniek van Beko kan deze koel-vriescombinatie in een ruimte geplaatst worden met een omgevinstemperatuur tot -5 graden!

Voordelen

  • Kan geplaatst worden in een schuur of bijkeuken
  • Gehard veiligheidsglas
  • LED verlichting
  • Omkeerbare deur

Nadelen

  • Beschikt niet over een snelvriesfunctieMinFrost®

Door ijsafzetting in statische vriezers gaan levensmiddelen aan elkaar kleven, terwijl het apparaat meer energie verbruikt. Dankzij het speciale verdampingssysteem van MinFrost® wordt de ijsafzetting in de vriezer drastisch verminderd. Bevroren voedsel wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

LED verlichting

Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RCSA366K40XBRN over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten.

Omkeerbare deur

De Beko RCSA366K40XBRN is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de koelkast opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de koelkast wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de koelkast zetten.  • Hoogte: 185 cm
  • Breedte: 60 cm
  • Diepte: 67 cm