Beko RCNA366K34WN - Koel-vriescombinatie

€ 429,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 werk dag(en)

Beschrijving

De Beko RCNA366K34WN is een mooie stijlvolle Koel-vriescombinatie van Beko met een koelruimte met een netto inhoud van 366 liter. De koelruimte van deze Beko Koel-vriescombinatie 1 verstelbaar legplateau van veiligheidsglas, deruvakken met flessenrek en brede groentelades. Daarnaast heeft de Beko RCNA366K34WN een vriesruimte met een nettoinhoud van 109. De invriescapaciteit van de diepvries is 4 kg per 24 uur. De koelkast heeft een autonomietijd van 18 uur. Tevens beschikt deze koelkast van Beko over een snelvriesfunctie en een no frost systeem.

Voordelen

  • NeoFrost® systeem: dubbele koeling
  • Snelvriesfunctie
  • LED verlichting
  • Kan in een ruimte tot -5 graden worden geplaatst

Nadelen

  • De koelkast is niet te bedienen via een appNeoFrost™ dubbele koeling

Je wilt graag levensmiddelen kunnen bewaren in de vriezer zonder dat geuren zich met elkaar gaan vermengen. Dankzij het aparte koelsystemen van NeoFrost™ is dit mogelijk. De Beko RCNA366K34XRBN beschikt over Zeven aparte koelsystemen. Deze dubbele koeling zorgt ervoor dat in elk vak de ideale temperaturen en luchtcirculatie wordt behouden in zowel de vriezer als de koelkast. Zo blijft alles langer vers zonder dat geuren met elkaar gaan vermengen en dat terwijl er geen ijsafzetting plaatsvindt.

LED verlichting

Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RCNA366K34WN over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten.

Veiligheidsglas

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de koelkast wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de koelkast zetten.

Omkeerbare deur

Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Antibacteriële Deurrubbers

Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en

Extra productinformatie

FABRIEKSGARANTIE TERMIJN
2 jaar
ENERGIELABEL
F
MODEL
RCNA366K34WN
GEWICHT
73 kg
GELUIDSNIVEAU
39 db
PRODUCT BREEDTE
59.5 cm
PRODUCT HOOGTE
185.2 cm
PRODUCT LENGTE
67 cm
POSITIE DEUR SCHARNIER
Rechts
MINIMAL OPTIMAL AMBIENT TEMPERATURE
Subnormaal (10 graden)
POSITIE VRIESVAK
Onder
AANTAL GROENTELADE
1
DEUR SCHARNIER SWITCH MOGELIJKHEID
Ja