AEG T7DBGO - 7000 serie - SensiDry - Warmtepompdroger 7 kg -

€ 639,00

Voorraad laag
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Met deze AEG T7DBGO warmtepompdroger kan je in totaal 7 kg aan wasgoed kwijt in de trommel. Door middel van de SensiDry technologie wordt vocht uit stoffen getrokken zodat kleding beter blijft en de ProSense technologie zorgt via de vochtmeting ervoor dat er niet langer gedroogd hoeft te worden dan nodig. Het filter kan gemakkelijker schoon gemaakt worden door het ÖKOFlow filtersysteem en de ProTex trommel biedt meer zorg voor kleding, voor een gelijkmatige droging zonder kreuken.

Voordelen

  • ProSense technologie
  • Startuistel
  • SensiDry technologie

Nadelen

  • Een vulcapaciteit van 7 kg is niet heel veel

SensiDry, veilig op lage temperaturen

Door de SensiDry technologie van AEG, wordt het vocht uit de stoffen getrokken. Dit gebeurd op de helft van de warmte als bij een normale conventionele droogkast. Hierdoor wordt kleding niet blootgesteld aan overbodige warmte, waardoor kleding beter beschermt blijft. Daarbij helpt wassen op lage temperaturen voor een lager energieverbruik.

ProSense, water en energiebesparend

De droogkast beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.

ProTex, beschermen van de kleding

De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

Starttijduitstel, uitstellen van het programma

Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.

Kenmerken van de AEG T7DBGO

  • SensiDry - ProSense - Startuistel - Indicatie condensor reiniging - Reverserende trommel - ProTex trommel - Tijdgestuurde programma's - Deurscharnieren links en verwisselbaar - ÖKOFlow filtersysteem - Anti kreuk fase

Droogprogramma's

  • Beddengoed, Cotton Eco, Anti-kreuk, Mix, Zijde, Tijdgestuurd, Wol, Sportkleding
  • Katoen programma's: kastdroog, extra droog, strijkdroog
  • Synthetica programma's: kastdroog, extra droog, strijkdroog
  • Indicatie van programmafasen: anti-kreuk/einde, afkoelfase, drogen